Få overblikket: Sådan har stormen ramt Østjylland

'Gorm', der kulminerede søndag aften, har gjort store skader i det østjyske. Dagen derpå kan der gøres status over ødelæggelserne

02:02

1 af 2

Det er ikke småting, som stormen søndag aften er skyld i. En tur rundt i Østjylland afslører mange skader, og flere er personligt ramt af 'Gorm'.

I Grønfeld på Djursland knækkede en højspændingsmast, og el ledninger røg ned over et værksted, som gik i brand. Heldigvis fik ejeren på stedet selv slukket branden igen.

I landsbyen Mejlby ved Aarhus blev Mejlbyvej særlig hårdt ramt. Her kollapserede en nybygget carport, og en bygning lige overfor blev totalt ødelagt under stormen.

Det vestlige Aarhus blev hårdt ramt

- Det er jeg da ked af, men heldigvis kom ingen mennesker noget til, siger pensionist Jens Alstrup i dag.

I det vestlige Aarhus mistede en boligblok på Emmasvej taget, som faldt ned over parkerede biler. I Gellerup fløj et stillads ind på en fodboldbane og over på Gellerupbadet, som nu må holde lukket resten af ugen.

Hos Falck har man modtaget omkring 200 stormrelaterede anmeldelser. Her fortæller driftschef i Region Midtjylland, Thomas Dietz, at de primært har gået på væltede træer og nedfaldne tagsten.

Øverst kan du se video fra de mange ødelæggelser.