Er loppefundet et flop eller flere tusinde kroner værd?

Det kan være svært selv at vurdere et loppefund og gennemskue, om der er tale om den ægte vare eller blot en kopi - eller om genstanden slet og ret ikke er noget værd

02:36

I programserien ”Mit Kæreste Eje” dukker der denne gang et moderne kaffestel op blandt de ting, som vurderingsekspert Peter Tholstrup fra Auktionshuset Bruun Rasmussen i Aarhus skal forsøge at sætte en pris på.

Spørgsmålet er så, om kaffestellet er et flop eller flere tusinde kroner værd?

-  Det er et, min veninde har købt på et loppemarked, og det købte hun for 300 kroner. Og så vil hun gerne vide, om hun har købt katten i sækken, siger en af deltagerne i ”Mit Kæreste Eje”.

- Jamen da jeg så det første gang, der troede jeg jo virkelig, at det var det helt rigtige. Fordi det her ligner jo Hans Bonde design fra Cohr, og det er rigtig dyrt - når det er sølv. Så det regnede jeg jo egentlig med, at det var, forklarer Peter Tholstrup.

Om det er den ægte vare, kan du se i videoen ovenfor.

Hele programmet af ”Mit Kæreste Eje” kan ses lige her, hvor vi også ser nærmere på brugskunst fra Nissens Trævarefabrik, der satte Langå på verdenskortet for design fra 1950’erne og frem.