Er det dine genstande?

Østjyllands Politi efterlyser ejere til smykker og andre værdigenstande

Østjyllands Politi er på udkig efter ejerne til smykker og lignende, efter en patrulje tidligere på måneden havde held til at anholde to formodede indbrudstyve.

De to gerningsmænd blev anholdt på en adresse i Risskov ved Aarhus den 15. juli, efter borgere havde undret sig over "trafikken" til og fra lejligheden, oplyser Østjyllands Politi.

I lejligheden fandt politiet en del koster, som stammede fra et indbrud i begået Skødstrup samme dag.

Østjyllands Politi oplyser, at familien fra Skødstrup har identificeret koster, som stammer fra deres hjem, men politiet er nu på udkig efter ejerne til nogle andre genstande, som også blev fundet i lejligheden i Risskov.

Det drejer sig om to vielsesringe med følgende inskription: "Lars 31 07 04" og "Else 31 07 04", en jubilæumsmønt fra P. Hertz i rød æske og en guldnål med motiv af en hund.

- Udover den affektionsværdi som fundne har for deres ejere, har politiet også stor interesse i at finde flere mulige gerningssteder, oplyser Østjyllands Politi.

Er det dine smykker, eller har du oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114 eller på mail: CKN002@politi.dk