En vibrator under træet? Sexlegetøj som gave hitter

Den erotiske webshop Sinful har de registreret en pæn indkøbsstigning op til jul

Flere og flere forkæler partneren i juletiden med sexlegetøj eller andre erotiske produkter - og mange af dem er efterhånden blevet så accepterede, at de endda kan komme under juletræet sammen med sweateren, bogen og de andre gaver.

- Vi har oplevet en stigning i salget på cirka 20 procent i december sammenlignet med sidste år. Det er rigtig meget luksustingene, der er julesalg i. De ekstravagante design og de lidt dyrere ting - og ofte er det ting, man kan bruge sammen, siger Mathilde Mackowski, der er medejer af den erotiske webshop Sinful.dk, der har hovedsæde i Åbyhøj ved Aarhus, til tv2oj.dk.

Randers er Danmarks frækkeste by

Kommer også under juletræet

Mathilde Mackowski oplever samtidig, at flere kunder siger, at gaverne fra den erotiske butik kommer under juletræet, i stedet for at blive givet i mere private omgivelser.

- Det vi oplever, er, at jo mere lækkert designet er, jo mere sobert det er, jo nemmere er det at have mod til at give det i gave. Vi tænker ikke på det som sex, men som romantik og sensualitet. Flere kunder har sagt, at de smider det under juletræet, og man vil ikke rynke på næsen af produkterne, hvis man er en familie, der er nogenlunde åben om seksualitet, siger hun.

De populære produkter i juletiden er især luksusvibratorer, hvor der er gjort noget ekstra ud af designet.

Mathilde Mackowski fortæller samtidig, at man også under Black Friday oplevede en stigning af indkøbene, og den har nu bredt sig til julemåneden, hvor altså 20 procent flere end sidste år har handlet erotisk legetøj.

Aarhus Universitet

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted

Eva Secher Mathiasen

Corona har ramt danskerne på psyken

Djursland Lilleskole

playDanmarks nok mindste friskole går konkurs

Museum Østjylland

play VIDEO: Kæmpe lager sikrer østjysk historie

john Møller Kørerlærer

play Alle køreprøver udsat igen: Kasper må se langt efter sit kørekort

hussalg til salg hus bolig boligmarked boligmarkedet ejendomsmægler

play Boligmarkedet tordner frem: Husene bliver flået væk i rekordfart