En solrig søndag runder ugen af i Østjylland

Søndag byder på sol og tørvejr de fleste steder i Østjylland

Annamarie Rasmussen fangede dette flotte efterårsbillede af Aarhusbugten lørdag. Foto: Annemarie Rasmussen

Du kan roligt planlægge en tur i skoven eller en gåtur ved vandet i dag.

Søndag byder nemlig på en flot og solrig dag i Østjylland, hvor det bliver overvejende tørt og temperaturer på op til otte grader.

Læs også Tegneserie-figurer og andre sjove væsener indtog Grenaa

Vinden lægger sig i løbet af dagen, og allerede inden klokken 17 takker solen af og går ned. I stedet sætter kulden ind, og natten til mandag kan der blive temperaturer under frysepunktet flere steder i Østjylland.

- Det kan det være en god idé at være opmærksom på det mandag morgen, hvis man skal ud i trafikken, for der kan være glatte veje, lyder opfordringen fra Per Christiansen fra TV2 Vejret.

Kirsten Marie Andersen‎ har taget dette flotte billede ved buebroen ved Fladbro sydvest for Randers i weekenden. Du er også mere end velkommen til at dele dine østjyske billeder med os. Det kan du gøre på vores side på Facebook. Foto: Kirsten Marie Andersen‎

Også mandag ser ud til at blive en flot og solrig dag i det østjyske. 

Tirsdag derimod byder på regnvejr, inden solen igen vender tilbage og bliver toneangivende onsdag. Det varer dog ikke længe, for dagen efter, torsdag, vender gråvejret tilbage, og det vil formentlig blive en våd dag med meget nedbør i Østjylland.

01:02

VIDEO: Her kan du se vejrudsigten for de kommende dage.

Luk video