- En konkurrence hver eneste dag

Molskroen håber på Michelin-stjerner til Frederikshøj

03:08

1 af 2

Hvis Restaurant Frederikshøj i morgen får tildelt Michelin-stjerner, som den første restaurant uden for hovedstaden, vil det ikke blot gavne Aarhus, men hele Østjylland.

Det mener Molskroens køkkenchef, Michel Michaud, der selv har kokkereret på en restaurant med de fornemme stjerner.

- I første omgang vil opmærksomheden ligge i Aarhus. Men med tiden vil det komme til at påvirke hele regionen, fortæller han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se også: Venter på Michelin

Michel Michaud ved, hvad det kræver, at få en Michelin-stjerne. Derfor giver han stort kadeau til Frederikshøjs køkkenchef, Wassim Hallal, hvis det lykkes.

- Der er tit kokkekonkurrencer, men man skal huske på, at det at få en Michelin-stjerne er den konkurrence hver eneste dag. Bagefter skal man så kæmpe for at beholde den, siger han.

I morgen, torsdag, bliver det afgjort, om Restaurant Frederikshøj kommer i Michelin-guiden.

I videoen ovenfor kan du se hele interviewet med stjernekokken Michel Michaud