EM-helt hyldes på rådhus

BSV-spilleren Lars Krogh Jeppesen kommer hjem til officiel hyldest i Silkeborg efter guldmedaljerne ved EM i Håndbold.

Det er ikke hver dag, en europamester vender hjem til Østjylland. Så når det sker, skal det fejres. Bjerringbro-Silkeborgs store profil Lars Krogh Jeppesen får derfor en officiel modtagelse på rådhuset i Silkeborg onsdag formiddag klokken 10.

Venstre backen sad over, da det danske herrelandshold i håndbold søndag vandt EM-finalen over Kroatien. Inden da havde han dog været med i alle holdets kampe. Og som mange nok husker, rullede der en enkelt tåre ned af Jeppesens kind, da dommerne fløjtede finalen af, og Danmark for første gang nogen sinde kunne kalde sig europæiske mestre i herrehåndbold.

Landsholdsspilleren kom inden denne sæson til den østjyske fusionsklub fra et mislykket ophold i tyske Kiel, hvor han var skadet det meste af tiden. Inden da havde han stor succes i Flensburg og mindre stor succes i spanske FC Barcelona.

I Bjerringbro-Silkeborg lykkedes det dog for Lars Krogh Jeppesen at få bugt med skaderne og guide karrieren på rette spor igen. Det kulminerede altså foreløbigt med landholdsudtagelsen, en EM-guldmedalje og fortjent hyldest.