Ekspert: Black Friday-tilbud er ikke bedre end normalt

Der er mange fristende tilbud på Black Friday, men som forbruger skal man huske at være kritisk, mener ekspert

Fredag den 25. november er dagen for tilbudsfænomenet Black Friday, hvor det popper op med tilbud alle vegne, som skal lokke borgerne ud i de danske butikker for at shoppe amok.

Og selvom der er mange tilbud på Black Friday, så er der ikke nødvendigvis så mange penge at spare sammenlignet med andre dage på året.

- Undersøgelser viser, at de tilbud, der er på Black Friday, ikke er bedre end de tilbud der findes resten af året, siger ekspert i detailhandel René Daugaard Thiel. 

Alligevel er Black Friday en af de helt store dage i detailhandelen, og det er der ifølge René Daugaard Thiel en særlig grund til.

- Danskerne elsker tilbud, og de elsker en god handel, derfor leder vi efter signaler, der kan bevise for os, at vi gør en god handel. Det gør udsagn som for eksempel Black Friday, siger René Daugaard Thiel.

For de danskere, der bevæger sig ud for at deltage i shoppingfesten på Black Friday, er der grund til at tænke sig om, når man lader sig friste af de mange tilbud. 

- Det man kan gøre for at undgå at gøre en dårlig handel, det er at stoppe op og tænke bevidst og være kritisk over for de indtryk, man møder. Jeg ved fra mig selv, et eksempel kunne være, at jeg går på strøgtur og ser, at en jakke er på tilbud til 800 kroner, nu halvpris. Straks bliver min opmærksomhed rettet på, at nu kan jeg gøre en rigtig god handel, i virkeligheden, hvis der ikke havde været det her tilbudsskilt, og der bare havde stået jakke til 800 kroner, så havde min opmærksomhed ikke været rettet omkring den, siger René Daugaard Thiel.

Østjyllands Politis Black Friday råd om nethandel

 

Vaccine

Vaccineeksperiment forløb gnidningsfrit

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere

20201026164010681_1000.jpg

Overlæge forbereder sig på flere smittede: - Formentlig mindre mandefald denne gang

Skærmbillede 2021-02-26 kl. 13.08.45

Kommune indfører særlige corona-tiltag ved populær bro

politibil

Politiet offentliggør billeder af mistænkt efter røveri