Efterlyst efter vold på motorvej

Politiet efterlyser mand fra Hobro, der på motorvejen ved Skanderborg truede og var voldelig mod ex-kæreste.

Politiet i Skanderborg eftersøger i dag en 30-årig mand fra Hobro, der i går kl. 16.14 stak af fra et færdselsuheld på motorvej E 45 ved Skanderborg. Umiddelbart inden uheldet havde manden været voldelig overfor sin tidligere kæreste og truet hende med et oversavet jagtgevær.

Det usædvanlige køretur, der endte ved Skanderborg, tog sin begyndelse i Randers. Herfra kørte manden og ex-kæresten af sted i en bil, og lige bag dem kørte i en anden bil en mand, som politiet betegner som en kammerat til den nu efterlyste.

Ifølge vicekriminalkommissær Jan Brandt Jørgensen ville kvinden, der var passager i den forreste bil, væk fra manden, og under påskud af at skulle tisse fik hun ham til at stoppe bilen i nødsporet.

Kammeraten bagved stoppede også, og nu så kvinden sit snit til at flygte over i hans bil. Men da den 30-årige forsøgte at hindre kammeraten og kvinden i at køre væk, skete der et uheld, da en forbikørende bil kom for tæt på en af de holdende.

Den uheldige - men uskadte - bilist tilkaldte politiet, som kom til stede og fandt det oversavede jagtgevær og den voldsramte kvinde.

I mellemtiden var den 30-årige og kammeraten imidlertid kørt væk fra stedet i kammeratens bil.

Når politiet finder frem til den 30-årige, vil han blive sigtet for vold og trusler samt muligvis ulovlig frihedsberøvelse.