Efter våd og blæsende morgen: Snart kommer varmen

Det er ikke lige til at forestille sig tirsdag morgen, men der er faktisk usædvanlig varme på vej til Østjylland

01:00

Det har regnet meget af natten og i de tidlige morgentimer tirsdag, men der er godt vejr på vej. Det lover vejrvært Per Christiansen. Når først vinden har lagt sig, er der udsigt til usædvanlig varme i Østjylland.

- Tirsdag begynder meget våd og ret blæsende med vind fra øst. I løbet af dagen sker der dog gode ting, lyder det fra Per Christiansen.

Læs også Årstiden driller fortsat letbanen: Kører med nedsat drift

Vinden slår nemlig over i sydøst, og det er en ret gavnlig ting for højere temperaturer.

- Vinden trækker lunere luft med op over landet, og der kommer opklaring. Når solen kommer på himlen, kan vi nå op på 13-14 grader, og det er endda meget lunt for årstiden, siger vejrværten.

Lige nu er der masser af rødlige og gullige blade på jorden rundt om i regionen.  Foto: Inge Nielsen‎

Nyd solen og det stille vejr

Ifølge ham er det dog med at nyde solen og det mere stille vejr.

De kommende dage byder derudover på ustadigt vejr, men temperaturer omkring 12-14 grader, og det er på den lune side i de mørke måneder.

Per Christiansen, vejrvært

For allerede natten til onsdag bliver det igen særdeles blæsende med meget kraftige vindstød.

- De kommende dage byder derudover på ustadigt vejr, men temperaturer omkring 12-14 grader, og det er på den lune side i de mørke måneder, forklarer Per Christiansen.  

01:53

VIDEO: Der er en, som ikke er glad for årstiden, og det er Aarhus Letbane. Efteråret betyder nedfaldne blade, og når de rammer skinnerne, giver det udfordringer. Letbanedirektøren garanterer dog, at togene er klar til sne og frost. 

Luk video