Efter koncert med Krebs og Falch: Jeg havde kuldegysninger

Anmeldere begejstrede efter tur i Musikhuset i Aarhus

09:35

1 af 2

På forhånd var forventningerne ikke store, da Trine Wiese og Annemarie Winther tog til koncert med Poul Krebs og Michael Falch i Musikhuset i Aarhus.

De to randrusianske anmeldere endte dog med at blive mere end almindeligt positivt overrasket. Faktisk giver de begge topkarakterer til duoen Krebs/Falch efter at have oplevet dem på nærmeste hold.

- Det var fantastisk. De er et eksempel på, at hvis man sætter to garvede musikere sammen, som har respekt for hinanden og er hamrende dygtige hver for sig, så gør de hinanden bedre. Det var den oplevelse, jeg sad tilbage med bagefter, siger Trine Wiese i TV 2 | ØSTJYLLANDs kulturprogram Kulturkampen.

Dem kan du opleve til Fed Fredag

- Og så havde de et fantastisk hold med af musikere. Det spillede. Jeg havde kuldegysninger flere gange under koncerten. Jeg var overrasket!

Et totalt oplagt band

Også Annemarie Winther hæftede sig ved, at det ikke kun var hovedpersonerne Krebs og Falch, der brillerede på scenen - det samme gjorde deres musikere.

- De havde et totalt oplagt band. De hyggede sig og havde det sjovt. Så går der ikke ret lang tid, inden man er med. Det var virkeligt professionelt, siger hun.

Poul Krebs og Michael Falch udgav sidste år albummet 'Tomandshånd'. Sammen tager de i år på en turné, der foruden Musikhuset i Aarhus blandt andet bringer dem til Horsens, Skanderborg og Randers.

Trine Wiese og Annemarie Winther giver begge koncerten i Musikhuset i Aarhus topkarakter - fem ud af fem mulige stjerne.

Øverst i artiklen kan du se hele anmeldelsen af koncerten i Musikhuset - og du kan se hele udsendelsen 'Kulturkampen' her. Mød desuden Poul Krebs og Michael Falch i videoen nedenfor.