Ebbe Sand afviser trænerambitioner

Ebbe Sand afviser, at Silkeborg IF's fyring af Viggo Jensen er begyndelsen på en trænerkarriere for den tidligere landsholdsspiller.

Når Silkeborg på søndag møder AaB i SAS Ligaen, er det med Ebbe Sand på trænerbænken som assistent for den forfremmede Peder Knudsen.

Det betyder dog ikke, at den tidligere landsholdsanfører så småt er ved at indlede en trænerkarriere, for hans sigte har hele tiden været rettet ind mod kontorerne.

- Det har ikke ligget i kortene, at jeg ville gøre en trænerkarriere. Det bliver da spændende at være med på bænken, men det er ikke været nogen hemmelighed, at det er sportschefrollen, jeg har sigtet mod. Det er ikke trænerretningen, så denne her kombination af både at være sportschef og assistenttræner holder nok kun året ud, siger Ebbe Sand.

Sportschefen er endnu ikke begyndt at kigge efter en ny cheftræner, men vil afvente og se hvordan resultaterne kommer til at flaske sig under Peder Knudsen, der indtil videre er ansat efterårssæsonen ud. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15765">Viggo Jensen fyret i Silkeborg (26/10-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14915">Ebbe Sands første dag på jobbet (1/8-06)</A><A href="http://tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=11440">Silkeborg IF bejler til Ebbe Sand (29/6-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=12879">Ebbe Sand til Silkeborg (22/12-05)</A></STRONG>