DSB tilbyder flere afgange til Flensborg

Fra den 13. december kommer en ny køreplan hos DSB, hvor det direkte tog mellem Aarhus og Berlin udgår, men til gengæld kommer der flere afgange til Flensborg

DSB ændrer fra den 13. december deres køreplan, og det betyder visse ændringer for østjyderne, der gerne vil til Tyskland.

Men det ligner unægteligt positive ændringer for de rejsende, da DSB hver anden time vil køre fra Aalborg mod Flensborg - og to gange i døgnet vil toget fortsætte helt til Hamborg.

Toget fra Aalborg stopper både i Randers, Hadsten, Aarhus og Skanderborg, så der er rig mulighed for at komme til den tyske grænse med toget.

En anden ændring er, at det direkte tog mellem Aarhus og Berlin udgår, da DB, det tyske svar på DSB, ikke længere vil servicere ruten med dieseltog.

Det vil dog stadig være muligt at booke billetter fra Aarhus til Berlin, de vil fra den 13. december indeholde et togskifte i Hamborg, men da man her skifter til et el-tog går det ikke ud over rejsetiden.

- Rejsetiden er den samme. Overgangstiden bliver så lille, at den bliver indhentet af el-toget, siger DSB's informationschef Tony Bispeskov til tv2oj.dk.

Han fortæller samtidig at DB's begrundelse for at droppe dieseltogene handler om 'økonomi og miljø'.

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: 666 er på hospitalet

politibil

Endnu en bøde venter ejeren: Wellnesscenter er fire gange taget i at holde åbent