Dømt for vold mod eks-kæreste

Flere tilfælde af grov vold mod en tidligere kæreste og tre bekendte udløste en dom på to års fængsel til en 29-årig mand.

Den 29-årige Dennis Larsen blev onsdag idømt to års fængsel ved retten i Århus for at have banket sin kæreste og tre bekendte ved forskellige lejligheder i marts i år.

Dennis Larsen stod anklaget for ved to lejligheder at have været voldelig over for sin tidligere kæreste, som han har to børn sammen med. Desuden stod han også anklaget for at have truet hende på livet. En påstand hun afviste fra vidneskranken.

Dennis Larsen selv havde problemer med at huske, hvad der var sket, og hvorfor det var sket. Et hukommelsestab han bortforklarede med, at han ved flere tidligere lejligheder har fået nogle voldsomme slag i hovedet, som nu gør, at han ikke husker så godt.

Dennis Larsen blev også dømt for i to tilfælde at have udsat tre bekendte for grov vold. Ved den ene lejlighed slog og sparkede han sin bekendte, og ved det andet tilfælde slog, sparkede og bankede han én af sine bedste venner og en

bekendt med en kødhammer, hvorefter

han gik ind og sov rusen af i vennens

seng. /ritzau/