Djordjic tabt for AGF

Nu er det afgjort: Svenskeren Bojan Djordjic fortsætter i serbisk fodbold.

Svenskeren Bojan Djordjic er tabt for superligaklubben AGF. Den elegante kantspiller, der i sidste sæson var udlejet til Århus-klubben fra Manchester United, fortsætter karrieren hos den serbiske storklub Røde Stjerne på en etårig lejeaftale.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men der er ikke noget at gøre. Vi har prøvet vores bedste for at få Bojan Djordjic til AGF, men han vil åbenbart hellere spille i den klub, som hans far spillede i, og så kan vi ikke rigtigt gøre mere, siger AGF-direktør, Frank Heskjær, der længe har forsøgt at tilknytte den 21-årige svensker på en fast kontrakt.

Manchester United, der har papir på svenskeren endnu to år, har ifølge Bojan Djordjic valgt at takke nej til et salg.

- Der var nogle klubber, der har givet et tilbud på mig, men det sagde United nej til. Og det føles rart, siger Bojan Djordjic til det svenske nyhedsbureau TT.

Han begræder dog ikke, at Manchester United gerne vil leje ham ud:

- Jeg vil ikke opleve endnu en sæson på udskiftningsbænken i United, så derfor er det her en god løsning. Det var også tæt på at blive Sverige, og det havde da været skønt at komme hjem. Det her er lidt uventet, men jeg er virkelig glad for, at det er faldet på plads, siger Bojan Djordjic.

/ritzau/