DGI-huset åbner med festugeprogram

Nyt, stort motions-hus inviterer børn og voksne indenfor til prøvetimer i alle former for motion. Der er adgang for alle hele festugen.

Den første bold rammer halgulvet, den første hånd griber fat i klatrevæggen og den første musik lyder fra højtalerne, når Århus' nye motions-mekka, DGI-huset, har premiere i morgen.

4500 kvm. splinternye idrætsfaciliteter, der bl.a. indeholder Danmarks højeste indendørs klatrevæg, en kæmpe gulvtrampolin med to springgrave med elevatorlift og byens største rytmesal til gymnastik, aerobic, step og meget andet.

DGIs festugeprogram, der er åbent for alle byens borgere, byder på aktiviteter af enhver art lige fra kampidræt, klatring og petanque over aerobic, fægtning, skydning og floorball til de mere traditionelle idrætsgrene som f.eks. gymnastik, håndbold og badminton. Der bliver workshops, opvisninger, turneringer og konkurrencer.

- Vi står nu med et fantastisk hus, som har været undervejs i nogle år. Og nu glæder vi os meget til at vise det frem. Vi tror, at århusianerne vil tage godt imod DGI-huset, fordi huset giver byens borgere mulighed for at dyrke motion i de smukkeste rammer lige midt i Århus, siger direktør Troels Knudsen.

DGI-huset henvender sig både til idrætsforeninger, skoler, institutioner, virksomheder og så selvfølgelig til byens borgere, der kan komme ind fra gaden og dyrke idræt og motion, når det passer dem. Det kræver blot et klippekort.

DGI-huset, der har et anlægsbudget på ca. 50 mio. kr., er nabo til Bruuns Galleri, og selve bygningen har tidligere fungeret som DSB?s centralværksted.

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag

12f65654-7240-4ef8-8000-1f0e5cd02ae7

Her er vores kort på hånden i den danske teststrategi

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

Lige nu
20200929-160321-l_68mb.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: Eksperter kunne godt have regnet på åbning for ældre elever

vaccinekaos

play Lise kan ikke finde en ledig vaccinationstid: - Det er simpelthen at gøre grin med os

Morten Østergaard

Exit overrasker ikke baglandet: - Krænkelsessager har sat et stort præg på Radikale Venstre