DF vil udnytte motorvejs-modstand

Dansk Folkepartis lokale afdeling i Silkeborg vil have folketingsgruppen til at udnytte modstanden mod kombilinjen og lægge pres på Venstre.

Dansk Folkeparti skal udnytte den store modstand, der er i befolkningen i Silkeborg imod den såkaldte kombilinje, til at profilere partiet og samtidig presse Venstre til at skifte mening om den kommende motorvejs linjeføring.

Det mener bestyrelsen for Dansk Folkepartis lokalforening i Silkeborg ifølge en mail, som TV 2 | ØSTJYLLAND er kommet i besiddelse af.

Mailen er skrevet af medlem af lokalforeningens bestyrelse Ronny Vallentin Schibler til partiets trafikordfører Walther Christophersen.

<STRONG>Dansk Folkeparti som tungen på vægtskålen</STRONG>

I mailen står ordret:

"Vi har tolket Dansk Folkepartis rolle i regeringsdannelsen, som værende en rolle hvor vi er tungen på vægtskålen i forhold, som kan direkte relateres til vores mærkesager."

Videre hedder det: "Vi mener derfor at det vil være af strategisk betydning, hvis vi i Dansk Folkeparti udnytter denne situation til vores fordel i overensstemmelse med den overvejende del af Silkeborg lokalbefolknings ønsker og lægger pres på Venstre for at anlægge motorvejen i Resendallinien, subsidiært at udlægge spørgsmålet til en lokal folkeafstemning, hvor demokratiet får lov at tale."

Se hele den citerede mail ved at klikke <A href="http://www.tv2oj.dk/admin/nyheder/Upload/Dokumenter/DF_motorvejsbrev.pdf" target=_blank>her.</A>

Tidligere nyheder om motorvejs-debatten:

<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=16258">Fortsat kamp mod motorvej (8/12-2006)</A>

<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=16254">Anders Fogh blev buh'et ud (8/12-2006)</A>

<A href="http://www.tv2oj.dk/admin/nyheder/Motorvej%20skaber%20splid%20i%20Venstre">Motorvej skaber splid i Venstre (26/11-2006)</A>