Devdariani forlænger med AGF

AGF har forlænget kontrakten med den georgiske landsholdsspiler David Devdariani, så den udløber i 2013.

David Devdariani var et noget ubeskrevet blad, da han i 2008 kom til AGF fra georgiske Olimpi Rustavi. Men efter en famlende begyndelse i det århusianske har den offensive midtbanespiller udviklet sig posivtivt og er nu en fast bestanddel af træner Erik Rasmussens superligatrup.

Derfor er forlængelsen af kontrakten kommet helt naturligt for sportschef Brian Steen Nielsen:

- David har gennemgået en rivende udvikling, siden han kom til AGF. Erik Rasmussen har vist ham den nødvendige tillid, og derfor er han vokset helt enormt med opgaven. Hans nye aftale løber frem til sommeren 2013, og jeg er sikker på, at han i de kommende år vil udvikle sig til en af de bærende spillere for AGF. Ikke kun fordi han har de spillemæssige kvaliteter, der skal til, men også fordi han altid giver sig 100 procent og besidder den rette vindermentalitet og ærgerrighed. Dyder, som vi værdsætter højt i AGF og gerne vil belønne.

Også spilleren selv er glad for det forlængede samarbejde.

- Jeg har det godt i klubben og med alle folkene i og omkring den. Det hele foregår meget professionelt, og derfor føler jeg også, at det er her, at jeg udvikler mig bedst, siger David Devdariani.

Han debuterede for AGF den 1. marts 2009 mod Randers FC og har indtil videre spillet 30 kampe for klubbens bedste hold.