- Det er hæsligt

Lotte Heise om twerking

06:59

1 af 2

Nogle kan lide twerking, og andre kan ikke.

Lotte Heise, der er foredragsholder og debattør, hører til de sidste, der ikke bryder sig om dansedisciplinen twerking, som handler om at ryste med røven.

I Hits & Holdninger her på TV 2 | ØSTJYLLAND debatterer et panel ugens mest læste historier fra hjemmesiden.

Og den anden mest læste historie i den forgangne uge handler om twerking og Melanie Greffel fra Aarhus, der stillede op til DM i dansediciplinen.

- For det første så synes jeg, at det var så hæsligt, at jeg næsten fik det skidt af det. For det andet, så synes jeg, at det er en skandale, at det er den anden mest sete, når man tænker på, hvad der sker i verden, og hvor mange grundlæggende og vigtige ting, som foregår derude, siger Lotte Heise i onsdagens udgave af Hits & Holdninger.

Se: Skabt til at ryste den

Hun fortsætter:

- Jeg synes, at det er fint, at folk gør sådan noget, men jeg vil bare helst være fri for at blive konfronteret med det. Og så tror jeg, at jeg har sagt nok, lyder det fra Lotte Heise.

Historien om Melanie Greffel blev læst af mere end 9.000 i den forgangne uge. Og for at følge op på den historie kan det tilføjes, at Melanie Greffel dansede sig til en fjerdeplads ved DM i twerking, som blev afholdt i lørdags i Aarhus.

Udover Lotte Heise er Line Mastrup, der er formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i Aarhus, også med i panelet i denne uges Hits og Holdninger.

Du kan se panelets debat om twerking i videoen øverst i artiklen. Du kan se hele Hits & Holdninger på her.