Den gamle jul trækker folk

Den Gamle By har stor succes med deres juleudstilling, der i weekenden satte publikumsrekord. Et hotelsamarbejde skal nu skaffe endnu flere gæster.

Folk vil have jul - og gerne jul som i gamle dage. Det ses tydeligt på besøgstallet i Den Gamle By, der i weekenden satte rekord.

Over 18.000 gæster besøgte museets juleudstilling Jul i 300 år og den nye udstilling Nissens Kulturhistorie, hvor især børnene kunne gyse over en kiste med et nisseskelet. Desuden kunne gæsterne handle og fornøje sig i de mange boder, som er sat op i forbindelse med museets historiske julemarked i weekenderne op til jul.

I Den Gamle By glæder man sig over den store interesse, som man har mærket stige i de seneste år. Og det har givet museet nye ideer til, hvordan man kan få endnu flere til købstadsmuseet. Fx kan familier købe en pakke med overnatning på Hotel Cap Inn i midtbyen, hvor entreen også er betalt til Den Gamle By.

- Vi prøvede for første gang en sådan ordning i skolernes sommerferie i år, og det var en stor succes. Så nu prøver vi det igen i forbindelse med juleudstillingen og julemarkederne, siger museumsinspektør Trine Elkjær til TV 2 / ØSTJYLLAND.

Den Gamle By har også lavet et samarbejde med Århus Amt, så folk kan købe en kombineret bus- eller togbillet, som også giver adgang til Den Gamle By.

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg

Laura Thomsen Luxury

Butiksejer lod kunder bytte julegaver under nedlukning: Torsdag kom han godt fra start i retssagen

20141104-103344-2-1920x1280we

play Havbrugsejer beskyldes for massiv forurening - nu begynder retsagen

Magnus Heunicke

Eksperter regner på større genåbning

Smukfest bøgeskoven

Festivaler kritiserer minister: Det giver ikke mening at planlægge forsigtigt