De to trænere bedømmes

Se hele programmet her

28:13

1 af 2

Efterårssæsonen i NordicBet Ligaen er færdigspillet, og en lang vinterpause venter.

Men inden AGF-træner Morten Wieghorst og AC Horsens-træner Bo Henriksen sendes på ferie, var de med i Fodbold med Horup på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Tirsdag blev de to trænere bedømt af Jan Schouby, chefredaktør på Århus Stiftstidende, og sportsredaktør Tommy Poulsen fra Horsens Folkeblad.

Bo Henriksen

Første mand ved eksamensbordet var Bo Henriksen.

- AC Horsens har holdt sin målsætning, så derfor bliver det karakteren 4, siger Tommy Poulsen.

Men det er ifølge Jan Schouby ikke nok.

- Jeg synes, at de skal have 7. Hvis man tager i betragtning, hvilke vilkår Bo Henriksen har haft, så synes jeg, at det er flot præsteret, siger Jan Schouby.

Morten Wieghorst

De to eksperter var heller ikke enige om karakteren til AGF-træneren.

- Det bliver også et 4-tal. Jeg er stensikker på, at AGF rykker op. Det har jeg sagt før, hvor jeg blev hånet for det, og det kan jeg så blive igen, siger Tommy Poulsen.

Jan Schouby tror også, at AGF sikrer sig oprykning til Superligaen, men han er ikke lige så rundhåndet som sin kollega.

- Karakteren ligger og svæver et sted mellem 2 og 4, hvis man kigger på, at Morten Wieghorst blandt andet har fået lov til at hente ni spillere. Jeg ved godt, at det tager lang tid at indføre en ny spillestil, men jeg havde forventet, at AGF på dette tidspunkt i sæsonen trods alt ville have haft et lidt højere bundniveau, siger Jan Schouby, som derfor lander på et 2-tal.

Og den karakter var Morten Wieghorst ikke begejstret for.

- Jeg synes, at det lyder lavt, men det må stå for Jans egen regning. Jeg er ikke enig, og det skal jeg heller ikke være, siger AGF-træneren.

AGF overvintrer på tredjepladsen i NordicBet Ligaen, mens AC Horsens ligger på femtepladsen.

Du kan se hele Fodbold med Horup i videoen øverst på siden, hvor de to trænere får deres karakterer cirka 24 minutter inde i programmet.