De Nattergale: Klar med nyt juleshow

Efter mere end 20 år er De Nattergale tilbage med et nyt juleshow, og de har aldrig været i bedre form, siger de selv

Gertrud og Oluf. Hansi og Gammelnok. Nåsåeren Benny. Hvis ikke de navne får en klokke til at ringe, er du en af de få, der aldrig har set The Julekalender.

Den er siden dens oprindelse i 1991 blevet vist jævnligt på TV 2, og udtryk som: "Bob bob", "that's a good vending, maybe we can use it in another afsnit" og mange mange andre - er blevet fast repetoire i østjydernes ordforråd.

Efter 24 år er De Nattergale så tilbage igen. Viggo Sommer, Carsten Knudsen og Uffe Rørbæk har nemlig i aften for-premiere på Æ' Juleshow, som de kommer til at turnere landet tyndt med i de kommende måneder.

Selvom showet består af nye sketches og sange, skal man ikke fortvivle, hvis man har savnet den skingre kartoffelwoman eller sangen om, hvor hårdt nisselivet er:

- Der er sådan en eller anden kontrakt med publikum om, at der er nogle ting, de vil se, sådan som Oluf og Gertrud. Det har vi det fint med; at de skal med på scenen og lige komme ind og lave en sjov ting. Det er jo fordi, folk er glade for det. Derfor er det også en glæde at kunne give folk noget, som de er glade for, siger Uffe Rørbæk - også kendt som Benny, til tv2oj.dk

Der er rig mulighed for at skaffe sig en billet til Æ' Juleshow, som de tre herrer kommer til at spille seks aftener på fire forskellige steder i Østjylland. Grunde til at se showet er der også nok af:

- Overskuddet går jo ubeskåret til De Nattergale, så det er jo i hvert fald en god ting. Hvis man godt kan lide De Nattergale, så er vi i storform. Det bliver et pissefedt show det her. Jeg tror, vi er bedre end nogensinde, siger Viggo Sommer, der spiller Oluf, til tv2oj.dk.

Du kan se et noget anderledes interview med De Nattergale i videoen øverst, og blandt andet få et bud på, hvem der er den største nåsåer i dansk politik.

befamle sexisme metoo

playByråd vil undgå sexisme: Disse regler gælder nu

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri-Listen får fire kandidater: - Det er en rigtig god start

DemensCentrum Aarhus

play Listen over hårdt ramte plejehjem vokser: - Desværre er det ikke vaccinen, der har vundet kapløbet

Bilka

play Mindre butikker til de store: Vær fair og luk for salg af non-food

Det Nye Universitetshospital

Tidsplanerne skrider under supersygehusene - dog ikke i Aarhus

mikkel_rasmussen_psykiatrilisten.jpg

Psykiatri-Listen i møde tirsdag formiddag: - Jeg håber, der kan være plads til os ved næste valg