DBU: Vi giver ikke erstatning

Det er ikke muligt at få pengene tilbage for landskampen mellem Danmark og USA, selv hvis landsholdet må stille med B-holdet

Der er solgt omkring 4.700 billetter til landskampen på NRGi Arena mellem Danmark og USA. Men tilskuerne risikerer at skulle se langt efter Bendtner, Eriksen og Agger på grund af den verserende konflikt mellem spillerne og DBU.

Der er ingen billetrefusion, selv hvis parterne ikke når til enighed, og Danmark dermed må stille med et hold uden etablerede landsholdsspillere.

- Som udgangspunkt kan billetterne ikke blive refunderet, siger DBU's kommunikationschef Jakob Høyer til TV 2|ØSTJYLLAND .

- Jeg kan sagtens forstå, at fansene ønsker at se de største stjerner, og vi ønsker også at give dem de store stjerner. Og vi er gået til forhandlingsbordet igen med en absolut tro på, at kampen bliver spillet med det stærkest mulige landshold, siger Jakob Høyer.

Se: Landskamp i Aarhus

Det stærkest mulige landshold kræver dog en aftale mellem DBU og spillerne, der bliver repræsenteret af Spillerforeningen. Og der kan godt gå nogle uger, før den er på plads.

- Der er en løbende deadline. Men Morten Olsen skal som udgangspunkt udtage sin trup den 17. marts, så tirsdag den 17. marts skal vi have en afklaring, siger Jakob Høyer, der afviser at spillerne kan fortsætte på samme vilkår som tidligere.

DBU's økonomi er rigtig trængt. Vi har haft underskud og to år i træk, så vi skal have en billigere aftale, siger han.