Danmarks eneste skraldespandsvasker

Århusianske Christopher Reed kan hjælpe, hvis du er træt af stanken fra din skraldespand. Se tv-indslag her.

Christopher Reed har fundet sin helt egen niche. Under en tur til hjemlandet England hørte han om skraldespandsvask, og så fik han lyst til at prøve det underlige fænomen.

- Så jeg kom hjem til Danmark og surfede lidt på nettet og prøvede at finde et firma, der kunne komme og vaske min skraldespand. Men der findes ingen firmaer, der vasker private skraldespande. Og så tænkte jeg: Det er lige noget for mig, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Scanvask opstod lidt af nød. Christopher Reeds montage- og messefirma var hårdt presset på grund af finanskrisen. Han skulle finde på noget nyt, og så dukkede ideen op om at blive skraldespandsvasker op.

- Alle mine kammerater syntes, at det var dybt mærkeligt, at jeg skulle starte sådan et firma op, indrømmer Christopher Reed.

Indtil videre koncentrerer Scanvask sig om Århus og omegn. Men planen er at udvide butikken til Silkeborg, inden året er omme. En skraldevask koster 125 kroner.

<a href="http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=505804&r=7" target="_blank">Se tv-indslag om Christopher Reeds skraldespandsvasker-firma</a>