Danmarks dejligste kassedame kommer fra Solbjerg

Lisbeth Sørensen fra SuperBrugsen i Solbjerg er netop blevet udnævnt til Danmarks dejligste kassedame.

Det er HK Handelsbladet og forlaget Mrs. Robinson der har stået bag konkurrencen, hvor HK-bladets læsere i 3 måneder har kunnet komme med forslag til, hvem de synes, der er de allerbedste kassedamer i Danmark. Det var Lisbeths Sørensens to kollegaer Maj-Britt og Karen Marie, der havde indstillet hende til prisen.

Sådan skrev Lisbeths kolleger i deres brev til HK:

- Vi vil gerne indstille Lisbeth Sørensen, som arbejder i Super Brugsen, Østergårdsvej 278, 8355 Solbjerg, som Danmarks dejligste kassedame. Hun har til oktober været ansat i 5 år og har i den tid ikke haft en eneste sygedag. Før hun blev ansat hos os var hun bagerekspedient i 31 år, der havde hun hele 2 sygedage (uha, uha ). Lisbeth er vores gode ansigt ud af til og hendes befriende latter kan høres i hele butikken. Hun er altid i godt humør, smilende, venlig og rigtig god til at sludre med vores kunder. Hun er også den ansvarlige for det daglige regnskab, hvilket betyder at hun holder øje med os og vores fejlslag, dekorter, differencer, kassefejl o.s.v. og derfor ved hun også hvem der lige skal have lidt ekstra kassetræning. Vi elsker, når der bliver kaldt, på klingende østjysk" en medarbejder til kassen". Hun fortjener, om nogen, at blive hædret som Danmarks dejligste kassedame.

Lisbeth Sørensen er selv yderst beskeden og overrasket over al den opmærksomhed udnævnelsen har kastet af sig.

- Jeg snakker bare lidt med kunderne og smiler til dem. Det er det, siger Danmarks dejligste kassedame til TV 2 | ØSTJYLLAND:

Konkurrencen blev udskrevet i forbindelse med udgivelsen af bogen "En kassedames genvordigheder", der med højt humør sætter fokus på kassedamernes ikke altid rosenrøde hverdag.

Du kan møde Danmarks dejligste kassedame i TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30