Danish Dairy melder klar til kamp fra nytår

Mejeri-giganten Arlas nye konkurrent, som blandt andet lover højere mælkepris til deres mælke-leverandører er klar til kamp.

En faxmaskine i Viby vil i dagens løb give svaret på, hvor stor en udfordring Arla Foods reelt får fra det nye mejeriselskab Danish Dairy, skriver dagbladet Børsen fredag.

Inden midnat skal andelshaverne i Arla melde sig ud for at kunne skifte mejeri til nytår uden at betale bod. Og i mælkegigantens hovedkvarter ved Århus venter man, at leverandørerne vil strække fristen til det sidste og sende eventuelle udmeldelser via fax.

Der skal bruges mest mulig tid til at tygge drøv på den hæsblæsende udvikling de seneste uger. Men ifølge folkene bag Danish Dairy er det allerede nu helt sikkert, at det nye mejeriselskab kommer i gang i større stil fra nytår.

- Vi siger ikke noget om mængderne før starten af næste uge, men omfanget af tilmeldinger ser utroligt positivt ud, siger Gert Berndt, der tager sig af leverandørkontakten hos Danish Dairy.

Så I kommer stensikkert i gang fra nytår som planlagt?

- Det er helt sikkert, fastslår Gert Berndt overfor Børsen.

<a href="http://www.danishdairy.dk/" target="_blank">Klik her og se Danish Dairys egen hjemmeside</a>

<a href="http://www.landbrugsavisen.dk/Nyheder/Netnyheder/2007/8/28/Danish+Dairy+spaar+maelkepris+paa+355+kr+til+oktober.htm" target="_blank">Klik her og læs Landbrugsavisens artikel om Danish Dairys mælkepriser</a>