Cult skriver kontrakt med ung tysker

Sven Reutter bliver fuldtidsprofessionel

Det østjyske fusionscykelhold Cult Energy-Stölting Group har skrevet kontrakt med endnu en rytter, som skal være en del af holdet i næste sæson.

Det er den 19-årige tysker Sven Reutter, som fra årsskiftet bliver professionel på holdet. Han har skrevet under på en toårig aftale.

- Det er en stor mulighed for mig at blive professionel efter det første år som U23-rytter. Selvfølgelig har jeg været i tvivl om, hvorvidt det her skridt op kommer for tidligt. Men selvom der vil blive mange forandringer, vil mange ting også forblive nogenlunde det samme. Jeg har fuld tillid til holdet, og jeg ser virkelig frem til livet som fuldtidsprofessionel cykelrytter, og jeg er glad for, at holdet har tillid til mig, siger Sven Reutter i en pressemeddelelse.

Han har i denne sæson kørt for Stölting Group, hvorfor sportsdirektør Jochen Hahn har et indgående kendskab til hans talent.

Forleden skrev Cult Energy-Stölting Group kontrakt med 19-årige Lennard Kämna, ligesom holdet for nyligt forlængede aftalen med Rasmus Guldhammer.

Jægergårdsgade

play Brand i Aarhus: Beboere blev evakueret

20210120-171659-2-1920x1283we

Biden er officielt præsident: Tidligere østjysk Trump-støtte er positiv

Anders Kühnau

Regionsrådsformand om fald i vaccineleverance: Ældre og sårbare kommer til at vente

Liva

Liva er både dansker og amerikaner: - Derfor er det her præsidentvalg helt specielt

Wallpipe Lisbeth

playLisbeth fra Løvens Hule har stor succes – her er opskriften

Genrebillede, frisør

Frisørorganisation: - Det er fuldstændig vanvittigt at køre ud til kunder