Clemens taget for spirituskørsel i Århus

Rapperen MC Clemens risikerer fængselsstraf, efter at han kørte bil med en promille på 2,25 efter våd fest i Århus.

Rapperen MC Clemens, der den senere tid er blevet bedst kendt for sin deltagen i 'All Star' koret og 'Den Store Klassefest' på TV2, står i dag anklaget ved Københavns Byret. Han kan se frem til en ubetinget fængselsstraf for spirituskørsel, skriver Ekstra Bladet tirsdag.

MC Clemens blev stoppet tidligt om morgenen 24. november 2007, da han kørte i bil med en promille på 2,25 efter en våd fest i Århus.

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket, hvis betjentene ikke havde været der. Jeg ville ikke have kunnet tilgive mig selv, hvis nogen var kommet til skade, siger Clemens til Ekstra Bladet.

Ordjongløren blev stoppet på Frederiks Allé i centrum af den jyske hovedstad efter at have fejret Århus-præmieren på teaterkoncerten 'Nøddeknækkeren,' som han har skrevet manuskriptet til.

Clemens fortæller selv, at han havde sat sig i sin Volvo for at høre noget musik og var faldet i søvn. Da han vågnede, var han kold over hele kroppen og nåede ikke at tænke sig om, før han hurtigt startede bilen for at køre mod sit hotel.

- Jeg havde en parkeringsbillet helt til dagen efter. Det er bare så ufattelig dumt, at jeg ikke havde lagt mine nøgler fra mig. siger han.

Udover fængselsstraffen, der kan forvandles til samfundstjeneste, alkoholbehandling og andet, kan Clemens se frem til et stor bøde og tre års frakendelse af kørekortet.