Chauffør truet af fuld passager

59-årig randrusianer trak attrappistol under tur med taxa.

Efter en temmelig våd aften i byen endte en 59-årig mand fra Randers i detentionen, og han er nu sigtet for at have truet en taxachauffør på livet.

De for chaufføren meget ubehagelige begivenheder tog fart, mens den 59-årige blev kørt hjem i taxaen i timen efter midnat. Under kørslen trak manden en pistol frem og spurgte chaufføren, om han kunne tænke sig at blive skudt. Den skræmte chauffør fortsatte til Kirketorvet, som den 59-årige ville hen til.

Her bad manden nu chaufføren holde pistolen, der viste sig at være en attrap, mens han fandt penge frem til betalingen. Han spurgte også chaufføren om han kunne tænke sig at købe pistolen. Chaufføren afslog tilbuddet og meldte sagen til poltiet.

Trods sagens farceagtige karakter advarer politikommissær Peter Bay, Randers Politi, stærkt imod brug af attrappistoler. De forveksles meget let med rigtige pistoler og kan i værste fald for eksempel få en politibetjent til at tro, at han selv eller andre er i livsfare, og derfor skyde personen med attrappistolen, lyder advarslen fra Peter Bay.