Cawdy er tosset med knallerter og biler

Har bygget op til 60 knallerter selv

Østjyske Karsten Nielsen, også kendt som Cawdy blandt venner, er vild med knallerter, og han har bygget 50-60 forskellige af slagsen. Nogle af dem viser han frem i TV 2 | ØSTJYLLANDS nye reportage- og magasinprogram, Livet + det løse.

Karsten Nielsen fik sin første knallert allerede som 12-årig.

- Jeg måtte kun køre på den på vores egen grund, og ellers gik jeg og satte den i stand. Jeg havde givet 200 kroner for den, og da jeg havde samlet den og fået den til at køre, kom der en fra klassen og sagde, at den ville han gerne give 1.500 kroner for, og så kunne jeg hurtigt se, at det kunne jeg godt lave en livsstil ud af, siger Karsten Nielsen, der altid har været fascineret af mekanik og særligt knallerter og biler.

Og han har sågar vundet flere priser for sit arbejde med at samle og bygge knallerter.

Mekanik i modermælken

- Mekanik har altid fascineret mig. Jeg er vokset op på en autoophugger, så allerede der har jeg fået det ind med modermælken, helt fra jeg var lille af, siger Karsten Nielsen.

Efter han fik bilkørekort, gik han dog mere over til de firehjulede, og han ejer i dag en baghjulstrukket Ford Sierra.

- Så kan man komme ud og køre sidelæns og lave noget røg. Og det er det, tiden den bliver brugt på i dag, siger Karsten Nielsen.

I videoen øverst på siden kan du se og høre mere om Karsten Nielsens passion for knallerter og biler, og du kan se hele Livet + det løse i dag, torsdag, klokken 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Her kan du også møde slagtersvenden Christian Hougaard Jensen, der skal præstere det bedste, han har lært, når han kæmper for at skulle repræsentere Aarhus Tech ved DM i Skills. Du kan også møde en lærer, der fik en oplevelse for livet af sine elever, der inviterede ham til racerløb i Frankrig.

drab Vilhelm Bergsøes Vej

41-årig sigtet for drab på kammerat

Untitled collage

Silkeborg kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

Grenaa Sygehus akutklinik

Fire uger uden vagtlægen: Mandag genåbner akutklinikker

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt