Brian Steen sigtet for vold

Voldsepisoden mellem Brian Steen Nielsen og Nicolai Hust på træningsbanerne har fået politiet til at sigte Brian Steen Nielsen for vold.

Brian Steen Nielsen bliver sigtet for vold efter at han sidste mandag nikkede medspiller Nicolai Hust en "skalle".

Brian Steen Nielsen har over for holdkammerater og ledelse erkendt det passerede og stærkt beklaget, at "sikringen var brændt over". Klubbens ledelse drøftede herefter situationen med henblik på at fastsætte passende sanktioner over for Brian Steen Nielsen. Det blev hurtigt klart, at man - på trods af episodens alvorlige karakter - ikke fandt grundlag for at bortvise Brian Steen Nielsen og tage skridt til at ophæve hans kontrakt. Denne beslutning er, ifølge klubledelsen, baseret på, at der var tale om en førstegangsforseelse.

Brian Steen Nielsen har accepteret at betale en "klækkelig" bøde, og klubbens ledelse har samtidig skriftligt advaret ham om, at der i gentagelsestilfælde vil blive taget skridt til at ophæve kontrakten.

Men det var altså ikke nok for Århus Politi, der nu vil sigte landsholdsspilleren for vold.

Nicolai Hust har meddelt, at han snarest muligt ønsker at blive løst fra sin kontrakt som løber til 30. juni 2004. AGF har accepteret hans ønske.