Brian Steen kræver bedre trup

AGF's sportsdirektør, Brian Steen Nielsen, er tydeligt utilfreds med truppens sammensætning.

Mens omverden fortsat venter på, at nedrykningen for AGF bliver et endegyldigt faktum, er klubbens sportsdirektør Brian Steen Nielsen godt i gang med at forberede sig på næste sæson i 1. division.

Han ser frem til at have et langt bedre hold med streg under ordet hold, end det han har i dag.

- Jeg tror, vi efter sommerferien har fået et stærkere hold, end det vi har nu. Med det, jeg lægger vægt på, er, at vi fungerer som et team. Det har vi nok ikke gjort hele vejen rundt i denne sæson. Jeg vil ikke stå og sætte procenter på, hvor mange der ikke har fungeret som et team, sagde Brian Steen Nielsen.

Det er naturligvis Brian Steen Nielsens ansvar, at truppen fungerer som et team, men sportsdirektøren er ikke i en situation, hvor han føler, at arbejdet ikke er gjort godt nok.

- Nej, det synes jeg ikke. Så havde bestyrelsen også sagt det til mig. Det handler selvfølgelig ikke om, at jeg er fejlfri, for det laver jeg da stadigvæk. Der er da et par enkelte småting, jeg ville have gjort anderledes i dag, men jeg tror ikke, det havde ændret det store, sagde Brian Steen Nielsen uden lyst til at eksemplificere.

Først og fremmest er opgaven fortsat oprydning.

Vi har vel stadig en trup, som er et resultat af fire forskellige trænere. Det skal vi havde ryddet op i. Vi havde håbet, at vi kunne rydde op som SAS Liga-hold, sagde han. /ritzau/