Brev skræmmer lejere

Randers Ejendomsadministration truer lejere med retssag, efter selskabet har tabt sager i huslejenævnet.

Et brev med trussel om retssag har skræmt en række lejere i Randers, oplyser Østjyllands Radio. Brevet, der møder hård kritik fra Randers Lejerforening, kom fra Randers Ejendomsadministration og var stilet til alle lejere, der havde vundet en sag i Huslejenævnet, og dermed havde fået penge tilbage.

I brevet står der, at ejendomsadministration for øjeblikket forsøger at få kendt lejernes repræsentanter i Huslejenævnet inhabile. Og hvis retten giver medhold i dén påstand, vil ejendomsadministration højst sandsynligt anlægge sag og kræve pengene tilbage fra alle de lejere, der har vundet sager i Huslejenævnet.

- Men selv om de skulle vinde retssagen om vores inhabilitet, så kan de jo ikke automatisk regne med, at så er alle afgørelser ugyldige, siger formanden for Randers Lejerforening, S.P. Laursen, til Østjyllands Radio.

Randers Ejendomsadministration forklarer brevet med, at selskabet rent juridisk er forpligtet til at gøre opmærksom på, at pengene kan blive krævet tilbagebetalt. Ellers vil lejerne til den tid kunne afvise kravet.

Lars Østergaard influenza

Overlæge: Om en uges tid kan smittetal begynde at stige

politi politibil politiet 112 udrykning

Parkeringsvagt hjalp folk ud af brændende bygning: Beboere sigtet for uforsigtighed

Gudenå Renseanlæg

Politikere i kovending til en halv milliard: Naboerne jubler

Studstrupværket

Brand i varmeværk: 400 tons kul køres væk

Lige nu
20210301-144548-L-1920x1280we

liveblog COVID-19 LIVE: Erhvervslivet vil have sænket afstandskrav til store butikker

Elgiganten

Nu åbner de endelig: - Det er som om, at vinteren er forbi