Boconcept-ejere meldt for urent trav

Boconcept Danmark i Århus er blandt andre blevet meldt for uretmæssig brug af kundeoplysninger.

Det bliver ikke bare én blandt mange almindelige konkurs-sager for den kurator, der i dag udpeges til at tage sig af det meget omtalte konkursbo efter Boconcept Storkøbenhavn A/S, som indtil for to uger siden drev fem forretninger i hovedstadsområdet. Det skriver dagbladet Børsen.

Indehaveren CarstenBrøgger og hans hustru, direktør i virksomheden Susanne Brøgger, har nemlig meldt den danske masterfranchisetager, Boconcept Danmark i Århus, og det børsnoterede selskab bag det internationale møbel- og interiørkoncept, Boconcept A/S i Herning, til både Konkurrencestyrelsen og Datatilsynet for bl. a. uretmæssig brug af deres kundeoplysninger. Parret mener også at vide, at Boconcept ulovligt har hentet ordrer ud af boet og overført dem til en anden Boconcept-butik.Carsten Brøgger indgav konkursbegæring sidst i februar, hvilket gav anledning til en del skriverier i pressen, bl.a. fordi franchisetageren
angiveligt var forsvundet fra jordens overflade.

Ifølge Susanne Brøgger var der tale om, at Boconcept forhindrede parrets anvendelse af mailsystem og øvrige adgang til IT-systemerne. Og nu anklager parret Boconcept for ulovligt at have brugt oplysninger om bl.a. Boconcept Storkøbenhavns kunder og ordrer i IT-systemet. Bl.a. ved at have henvendt sig til kunderne i Brøggers fem butikker.