Blodigt knivopgør i Bazar Vest

Teenagedreng jog kniv i 26-årig kurdisk mand for øjnene af en stor skare mennesker i Bazar Vest i Brabrand.

Grupper af palæstinensiske kriminelle presser kurdere på liv og helbred i Brabrand. For øjnene af en stor skare mennesker i Bazar Vest jog en teenagedreng en kniv i en 26-årig kurdisk mand i weekenden.

Det er det tredje blodige opgør i Gellerup på mindre en måned og ligner mere og mere en åben krig, skriver Århus Stiftstidendes netavis, stiften.dk.

Selvom politiet på grund af den spændte stemning mellem de to grupper har været massivt til stede i området, gik der flere dage, før en 17-årig mistænkt blev fundet og anholdt. Anholdelsen skete tirsdag og den 17-årige fremstilles i dag i grundlovsforhør, sigtet for drabsforsøg.

Inden den sigtede blev fanget, lykkedes det ham både søndag og mandag at true og tæve det 26-årige offer, som han sårede første gang med kniv lørdag eftermiddag i Bazar Vest.

Kurderen slap heldigt fra knivstikkeriet. Efter en skadestuebehandling meldte han overgrebet til politiet. En større eftersøgning blev sat i gang, men den 17-årige med familie i Gellerupparken skjulte sig godt.

Søndag opsøgte han igen kurderen og slog ham knytnæver. Også mandag blev den 26-årige truet.

- Vi har brugt mange kræfter på at finde ham, men han har haft gode skjulesteder, fortæller politikommissær Jens Espensen til stiften.dk.

Politiet har ikke fået rede på sammenhængen.

- Men vi mener, opgørene har med narkomarkedet at gøre, siger Jens Espensen til stiften.dk og tilføjer:

- Vi har bare ikke fundet nogen dokumentation for det endnu.

De tre opgør er gået ud over kurdere. For knap en måned siden blev fire palæstinensere varetægtsfængslet for et blodigt knivangreb mod en kurder foran Bazar Vest. Desuden har der været et skjult angreb på endnu kurder - en hændelse politiet tilfældigt opdagede.

<i>Kilde: Århus Stiftstidende</i>

<i>Opgøret fandt sted i Bazar Vest på Edwin Rahrs Vej i Brabrand:</i>

<br /><small><a href="http://maps.google.dk/maps?f=q&source=embed&hl=da&geocode=&q=Bazar+Vest&sll=55.869147,11.228027&sspn=9.171478,28.498535&ie=UTF8&hq=Bazar+Vest&hnear=Bazar+Vest,+8220+%C3%85rhus&t=h&ll=56.162186,10.133085&spn=0.006882,0.02193&z=15" style="color:#0000FF;text-align:left">Vis stort kort</a></small>