Bliv anmelder for Kulturkampen

Tv-program søger kulturelskere

Foto: Morten Rasmussen

Kulturkampen, som sendes på TV 2 | ØSTJYLLAND, anmelder hver uge et aktuelt kulturtilbud et sted i Østjylland.

Anmeldelserne handler om teater, film, kunstudstillinger, koncerter og alle former for kulturliv overalt i Østjylland.

Er du bruger af kulturelle tilbud på for eksempel Aros, Musikhuset, Randers Egnsteater, Glasmuseet i Ebeltoft, Museum Jorn i Silkeborg, eller nogle af de andre kulturinstitutioner, har du måske også lyst til at være anmelder i Kulturkampen?

Anmeldelserne er tidligere blevet leveret af etablerede personligheder fra kulturlivet i Østjylland, men nu har du muligheden for at blande dig i debatten.

Kulturkampen: Se tidligere udsendelser her

- Personlighederne fra det etablerede kulturliv skal stadig øse af deres viden i programmet, men jeg tror og håber, at passionen og den spontane begejstring eller skuffelse over en koncert, en kunstudstilling eller et teaterstykke kommer til at fylde lidt mere, når vi også beder almindelige kulturforbrugere anmelde kulturbegivenheder. Og passion og begejstring er vel det, kunst og kultur blandt andet handler om, siger Søren Ø. Jensen, der er vært på Kulturkampen.

Opgaven består i med cirka 14 dages varsel at opleve et navngivet kulturtilbud og efterfølgende komme i tv-studiet og fortælle om oplevelsen.

Du skal hverken være uddannet kunsthistoriker eller kunstner. Det vigtigste er, at du interesserer dig for kunst og kultur.

Du får ikke honorar, men vi sørger for gratis entré til de aftalte arrangementer.

Er du interesseret, så send en mail til vært Søren Ø. Jensen på adressen soje@tv2oj.dk.