Bjerringbro-Silkeborg får wildcard til Champions League kvalfikation

BSV får mulighed for at teste sig mod nogle af Europas bedste klubber, når midtjyderne til september skal forsøge at kvalificere sig til Champions League.

Det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har tildelt vinderne af Jack&Jones ligaens grundspil Bjerringbro-Silkeborg en af de fire pladser i den kvalifikationspulje, som skal afgøre hvem der skal have den sidste ledige plads i næste sæsons Champions League,

- Det er ikke den letteste pulje vi er havnet i, men det er en god chance for at måle sig mod nogle af Europas bedste klubber, og måske kan vi gå hen og overraske, siger direktør i BSV Frank Lajer, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Frank Lajer vil nu undersøge muligheden for om klubben kan få værtskabet for kvalifikationsturneringen.

- Hvis det er muligt, vil vi meget gerne være vært, siger Frank Lajer.

Han anser den tyske klub Rhein-Neckar Löwen som den største konkurrent, og når midtjyderne løber på banen mod tyskerne, bliver det et gensyn med Andy Schmid, der som bekendt har spillet for BSV de seneste sæsoner.

Udover Rhein-Neckar Löwen skal Bjerringbro-Silkeborg møde Ademar Leon fra Spanien og det slovenske mandskab fra Gorenje Velenje. Turneringen kommer til at foregå i weekenden den 3. til 5. september, og vinderen kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet, mens de tre øvrige hold indtræder i 3. runde af EHF Cuppen.