Bilist efterlyst af politiet

På vej til hospitalet med en fødende kvinde i bilen blev føreren tvunget ind til siden og truet med et koben.

Parret var lidt nervøse da de kørte ind ad Hadsundvej, vandet var nemlig gået, så da en orange Lada overhalede så tæt at bilerne næsten ramte hinanden, dyttede manden. Men det skulle han ikke have gjort. Fortæller Østjyllands Radio idag.

Føreren af Ladaen reagerede ved at hugge bremserne i og tvinge den vordende far til at standse. Ladaens fører sprang ud med et koben i hånden. Det fik manden til at køre ud igen og fortsætte ind mod Randers. Men Ladaen fulgte efter og tvang igen parret til at standse. Igen blev de truet med et koben, men igen lykkedes det dem at slippe væk.

Ladaen fulgte efter og fortsatte med at chikanerede dem, inden de havde held til at køre fra ham. Parret anmeldte sagen til politiet, som fandt Ladaen ved en Aldi. Men føreren er på fri fod, for bilen har været handlet to gange inden for de sidste par måneder, så politiet har ikke kunnet finde frem til den nye ejer.

Han bliver beskrevet som godt 30 år gammel, 180 centimeter høj, spinkel, lyshåret, og så havde han stikkende øjne. Den orange Lada har registreringsnummer TL 44 756. Randers Politi vil her til formiddag undersøge oplysninger fra personer, som har set Ladaen i deres område.