Bevæbnede unge i vild kørsel

I voldsom fart kørte to 19-årige bevæbnede med pistoler galt på motorvejen ved Ejer Bavnehøj.

To 19-årige unge mænd fra Odense kørte mandag aften så vildt sydpå ad motorvej E45, at det kunne se ud som om, de ville gøre alt for at tiltrække sig politiets opmærksomhed. Inklusive at overhale medtrafikanter højre om i nødsporet med en fart klart over det tilladte.

Ved Ejer Bavnehøj endte det da også galt. Under overhaling af en lastbil, denne gang dog venstre om, ramte de to ungersvendes bil lastbilens bagende, hvorpå den røg ud i midterrabattens autoværn og blev kastet tilbage i lastbilens forhjul.

Både den 19-årige fører og hans kammerat på passager-sædet kom til skade og blev bragt til Horsens Sygehus. De var dog ikke mere medtagne, end de kunne udskrives i morges. Men i stedet for at komme hjem til Odense, blev de nu anholdt og bragt til politistationen i Skanderborg.

Anholdelsen skyldtes dels den mindre pæne kørsel, og dels, at politiet i deres bil havde fundet to pistoler. Den ene af dem var en tromlerevolver ladt med seks skarpe skud. Desuden fandt politiet også en mængde narko i form af rohypnol og fluinoc i bilen.

Ved et grundlovsforhør i dag bedyrede de to unge mænd, at de hverken havde overtrådt færdsels-, våben- eller narkolovgivningen. Det forhindrede dog ikke, at dommeren varetægtsfængslede dem for 14 dage.