Bededagsferie giver arbejde til politiet

Østjyllands Politi kan godt mærke at østjyderne fester igennem nu det er bededagsferie.

Politikredsen har natten til fredag især haft en del at gøre med berusede borgere.

I Galten havde en 33-årig lokal mand drukket sig så meget mod til at han ville slås med alle. Politiet fik ham stoppet, men forinden nåede han delvist at smadre en rude i en bank på Torvet i Galten.

- Han fik lov til at sove rusen ud og fik derpå en bøde med hjem for både hærværk og forsøg på at starte slagsmål, fortæller vagthavende ved Sydøstjyllands Politi.

Hos Toyota i Skanderborg forsøgte et par tyve at bryde ind, men blev set af et vidne, som alarmerede politiet.

- Vi gik ud med hunde for at finde spor efter tyvene. Desværre uden held. Til gengæld fandt vi tyvenes bil - en Opel Astra der er stjålet i Århus, så vi regner med at tyvene er fra det område, og at de har haft en god gåtur hjem til Århus. Det fortæller vagthavende ved Sydøstjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I Randers lærte to drenge på 16 og 17 år, at man ikke ustraffet kan råbe "lortepanser" efter politiet. Politiet havde én gang bedt dem om at "opføre sig ordentligt",

- Men da vi kørte fra drengene rendte én af dem efter patruljevognen, mens han råbte "lortepanser", og så tog vi dem med på stationen, hvor de kunne sidde indtil deres forældre hentede dem, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi i Randers.