Bears: Vi skulle have steppet op

Bakken Bears' Chris Christoffersen mener, at det er fortjent, at Horsens IC tog guldet fredag aften

Der er ikke overraskende skuffelse at spore i stemmen hos Chris Christoffersen fra Bakken Bears, da TV 2 | ØSTJYLLAND taler med ham lørdag formiddag.

Men han mener, det er helt fortjent, at Horsens IC løb med sejren i den sjette DM-finale.

- Med den kamp vi spillede i går, så havde vi ikke fortjent at vinde, og respekt til Horsens for at spille en rigtig god kamp, og en god serie generelt, siger han om fredagens nederlag.

I den sjette finalekamp tabte aarhusianerne til Horsens IC, der vandt på hjemmebanen Forum Horsens med 72-55. Samlet blev det til en sejr til Horsens IC på 4-2 i kampe i finaleserien, hvor der spilles bedst af syv.

Se: Guldfest i Horsens

- Vi skulle have steppet op og spillet en bedre kamp. Det var ikke rigtig nogen, der spillede godt, jeg gjorde heller ikke. Vi formår ikke at få gang i vores spil, om det så skyldes os eller Horsens rigtig godeforsvar, det kan man diskutere, fortsætter Chris Christoffersen.

Den rutinerede Bakkens Bears spiller erkender, at det ikke bare var kampen i går, hvor holdet skulle have spillet bedre. Hele sæsonen betegner han som turbulent, hvor holdet endnu ikke er blevet spillet rigtigt sammen efter en del udskiftning.

- Vi har generelt over hele sæsonen ikke formået at få ordentligt gang i vores spil, og vi røg tidligt ud af pokalen (turneringen red. ). Så det har været turbulent, men det er selvfølgelig ikke en undskyldning, siger han.

Forberedelserne til næste sæson begynder allerede søndag, og sølvmedaljen, som holdet har fået med fra denne sæson, skal bruges som motivation.

- Det skal ikke i ske igen, at det er den, vi står med, siger Chris Christoffersen.

Så I spiller med om guldet igen næste år?

- Det gør vi i hvert fald, det er der ikke nogen tvivl om.