Avis: Veje ny træner i Århus GF

Erik Veje Rasmussen er på vej tibage i trænersædet i den kriseramte håndboldklub. Kontrakten er endnu ikke underskrevet.

Det var med Erik Veje Rasmussen i trænersædet, at Århus GF tilhørte toppen af dansk håndbold og for få år tilbage og vandt både bronze og sølvmedaljer.

Og nu tyder meget på, at Erik Veje Rasmussen meget snart vil være at finde i klubben igen som træner, efter at René Hamann­ Boeriths har trukket sig fra jobbet, skriver Århus Stiftstidende.

Endnu er kontrakten ikke underskrevet, men avisen erfarer, at parterne har været i tæt kontakt med hinanden, og at det kun er detaljer, der adskiller Veje Rasmussen fra at skive under på aftalen.

- Lige siden jeg stoppede i Århus GF, har jeg haft princippet om, at jeg ikke vil kommentere på klubben eller dens resultater. Det vil jeg fastholde nu. Så jeg har ingen kommentarer," siger Erik Veje Rasmussen til Århus Stiftstidende.

Hvis de sidste forhindringer fjernes, er det planen, at Erik Veje Rasmussen skal tiltræde i jobbet hurtigst muligt. Og når sportschef Claus Blem om få uger stopper i sit job, er Erik Veje Rasmussen udset til at overtage en stor del af de opgaver, sportschefen hidtil har haft, skriver Århus Stiftstidende.