Avis: Köln jagter AGF's Jakob Poulsen

AGF'eren Jakob Poulsen har spillet sig helt til tops på listen over spillere, som FC Kölns manager vil have på kontrakt.

Ifølge B.T.s oplysninger har Köln-manager Michael Meier brugt tid på at kigge nærmere på den østjyske landsholdsspiller. Og han er begejstret:

- Han er en virkelig dygtig spiller, som både kan spille højre midtbane og højre back. Her kan han klart løft os, fortæller Meier til avisen Kölner Express på bestilling fra B.T.

Michael Meier fortæller, at han så Jakob Poulsens indsats i landskampen mod USA, men at det ikke var hér, at AGF'eren viste sit værd for alvor.

<b>Pengekassen endnu ikke åbnet</b>
Køln-manageren har endnu ikke fået åbnet pengekassen til at købe Jakob Poulsen, men den del af projektet skal nu overvejes nærmere i den tyske klub.

- Vi har ikke taget en endegyldig beslutning endnu, så jeg kan ikke love, han kommer til Köln, konstaterer Michael Meier.

En eventuel henvendelse fra tyskerne ville muligvis blive modtaget positivt hos hovedpersonen selv. Jakob Poulsen har tidligere givet udtryk for, at han gerne vil flytte syd for grænsen.

- Når jeg skifter, vil jeg helst til en Bundesligaklub. I Tyskland er der en fantastisk atmosfære, fuld skrald på i alle kampe og masser af tilskuere. Lige noget for mig, sagde Jakob Poulsen i september til dagbladet Politiken.

FC Köln er lige nu placereret på 14. pladsen i den bedste tyske fodboldrække, Bundesligaen.