Århusianer melder Christian Poulsen til politiet

En århusiansk studerende har meldt fodboldspilleren Christian Poulsen til politiet efter knytnæveslag mod svensk landsholdsspiller.

Den danske landsholdsspiller Christian Poulsen, der lørdag sendte en svensk landsholdsangriber til tælling med et knytnæveslag i Parken i København, er blevet meldt til politiet for vold.

En studerende fra Århus ønsker ifølge TV 2 Sporten, at retssystemet ser på sagen og træffer en afgørelse om, hvor grænsen for vold går på fodboldbanen.

- Et eller andet sted, så er der jo en grænse for, hvornår det går over i vold. Det er den grænse, som jeg godt kunne tænke mig at se hvor går, siger anmelderen Alex Hermann til TV-stationen.

Københavns Politi oplyser til TV 2 Sporten, at der ikke er de store chancer for, at den århusianske anmelder får noget ud af sin anmeldelse. På fodboldbanen var der dog ingen nåde.

Her fik Christian Poulsens direkte rødt kort for at have slået Markus Rosenberg i maven to minutter før slutfløjtet ved stillingen 3-3. Kampen blev kort efter afblæst, da kampens dommer blev overfaldet af en tilskuer.