Århus GF og Bakken Bears tror på fremtiden

Århus Elite siger farvel til håndbold og basketball efter gigant-underskud. Både Århus GF og Bakken Bears ser dog lyst på fremtiden.

Århus Elite har valgt at satse på fodboldklubben AGF og sportskomplekset Atletion, efter at selskabet fredag præsenterede et underskud på 43,5 millioner kroner.

Det betyder, at Århus Elite dropper sine hold i håndbold, basketball, badminton, floorball og dans.

Trods udmeldingen fra Århus Elite ser basketballklubben Bakken Bears og håndboldklubben Århus GF begge lyst på fremtiden.

Direktør i Bakken Bears Michael Piloz blev orienteret om beslutningen for få dage siden, men ifølge ham var beskeden ikke helt uventet.

- Nu skal vi i gang med at skabe et nyt fundament, og vi skal kende vores forudsætninger. Derudover skal vi have lavet en aftale med Århus Elite, så vi fortsat kan spille vores hjemmekampe herude (Atletion, red.), siger Michael Piloz til TV 2 | ØSTJYLLAND

Hos håndboldklubben Århus GF ser direktør Henrik M. Jakobsen ligefrem fordele i, at klubben fremover skal stå på egne ben.

- Jeg ser en enestående mulighed for, at Århus GF kan få redefineret virksomheden, så vi kan holde fuld fokus på håndbolden, forklarer han.

Ifølge Henrik M. Jakobsen har det været en udfordring at være en del af en koncern, der rummer en lang række forskellige sportsgrene. Derfor er han ikke ked af Århus Elites beslutning.

- Det er slet ikke nogen sorgens dag. Vi er glade for det her. Vi ser en enorm god mulighed for at være med til at kickstarte og skabe ny energi til herrehåndbolden i Århus, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere i fredagens nyhedsudsendelse klokken 19.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.