Alternativet stifter eget forlag

Alternativet Forlag tager udgangspunkt i partiets historiske valgkamp

Knap et år efter folketingsvalget går det stadig rigtig godt for Alternativet, der netop har rundet medlem nummer 10.000, og nu har partiet valgt at stifte forlaget Alternativet Forlag.

Forlaget tager afsæt i dets første udgivelse, Love is in the air, der er en skildring af Alternativet og valgkampen i 2015, der fik partiet i Folketinget.

Turbine Forlaget

- Vi vil gerne stå for samme humor og generøsitet, som Love is in the air afspejler. Den ånd er det vigtigt at bevare i udgivelseslinjen og i det hele taget, siger Jacob Fuglsang Mikkelsen, der er en af forlagets bagmænd sammen med Jørn Grønkjær.

Listen over emner til kommende udgivelser er allerede blevet diskuteret, og forlaget modtager gerne forslag fra Alternativets medlemmer.

Modtryk slår oplagsrekord med ny bog

- Drømmen er naturligvis at lancere spændende nye udgivelser, ingen har set før, og det kan både omhandle de store emner som klima og værdier, men vi vil også gerne udgive fx børnebøger, kogebøger og skønlitteratur, siger Jørn Grønkjær.

Alternativet Forlag blev præsenteret på Alternativets årsmøde den 28. maj i Odense og vil også blive præsenteret for gæsterne på Folkemødet på Bornholm i næste måned.