Alt udsolgt før Randers FC's skæbnekamp

Interessen for Randers FC's og AGF's kampe i weekenden er tårnhøj. Alle billetter på Essex Park Randers er revet væk.

De to klubbers hjemmekampe på søndag afgør, om det er Randers FC eller AGF, der forbliver i den bedste række - og hvem der skal en tur ned i 1. division.

Randers FC tager imod Brøndby IF på Essex Park Randers og kan formentlig nøjes med blot at spille uafgjort. Allerede fem dage før kick off kan klubben melde 'alt udsolgt'.

- Alle 12.000 billetter er solgt. Der er ikke flere tilbage. Det er første gang nogensinde, at der er udsolgt. Den hidtidige rekord var mod AGF, hvor der for et par sæsoner side kom 11.200, siger billetansvarlig i Randers FC Jesper Hansen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Også på NRGi Park i Århus er der udsigt til, at publikum kommer til at sidde tæt, når AGF søndag får besøg af OB.

- Vi har ikke noget nøjagtigt tal for, hvor mange billetter der er solgt. Men vurderet ud fra interessen tyder det på, at der kommer endnu flere, end der gjorde mod Sønderjyske (i sidste uge, red.). Mod Sønderjyske var der 16.500 tilskuere. Der kommer nok lidt flere mod OB, siger salgsdirektør i AGF Jørgen Noes til TV 2 | ØSTJYLLAND.

AGF er to point efter Randers FC inden sidste spillerunde. AGF kan sikre sig overlevelse i SAS Ligaen, hvis de besejrer OB og Randers FC samtidig bliver besejret er Brøndby.