AGFere frygter for karrieren

AGFs Jakob Poulsen er bange for, at en nedrykning kommer til at sætte hans og holdkammeraternes udvikling i stå.

Nedrykningsspøgelset er for alvor begyndt at hjemsøge Århus Stadion og AGFs træningsanlæg på Fredensvang, og det skræmmer midtbaneprofilen Jakob Poulsen.

- Det er alvorligt det her. Karrieren er på spil for mange af os. Det vil være en kæmpe katastrofe for mange af os spillere, hvis vi rykker ned. Der er meget på spil for alle i forhold til karrieren. Niveauet er ikke det samme, og man bliver ikke udviklet som spiller eller vist frem på samme måde i 1. division som i superligaen, siger han til spn.dk.

Og træner Erik Rasmussen er enig med Poulsen.

- Spillernes karriere kan blive sat på stand by i et år. Dette kan få meget stor betydning for deres liv i det næste år og fremover. Hvis fansene tror, at spillerne ikke gider, tager de helt fejl. De vil det så gerne. Alvoren er gået op for dem. De ved godt, at karrieren er på spil. Det nytter ikke at råbe endnu mere af dem og sige, at de skal tage sig sammen, siger Erik Rasmussen til hjemmesiden.

AGF ligger p.t. under nedrykningsstregen med samme antal point som de nærmeste bundkonkurrenter SønderjyskE, der har en bedre målscore.
Randers FC er med mandagens sejr over FC Midtjylland for første gang siden august kravlet over stregen og har et point mere end AGF og SønderjyskE.

HB Køge ligger sidst og kan ikke nå at redde livet i Superligaen. Der resterer fire runder.