AGF vil stoppe unges spil

Ludomani-sagen i AaB får AGF-ledelsen på mærkerne - der skal sættes ind i de yngste rækker.

Belært af AaB's to spillefugle Jimmy Nielsen og David Nielsen vil superligaklubben AGF nu gribe fat i de yngste årgange for at undgå fremtidige problemer.

- Det er selvfølgelig uheldigt, at sagen fra AaB skal vække os, men jeg vil tage initiativ til, at der bliver taget fat i vores ungdomsrækker nu. De unge skal lære, at det ikke er nødvendigt at spille om penge fra en tidlig alder, siger AGF's direktør, Frank Heskjær.

Frank Heskjær tror nemlig ikke på, at man kan regulere sig ud af et problem, som det, der opstod i AaB, da David Nielsen og Jimmy Nielsen fredag stod frem for at erkende deres voldsomme spil hos Tipstjenesten. Spil, som løb op i millioner af kroner og som resulterede i, at en lokal spilforhandler måtte lukke sin butik, da pengene fra de to AaB'ere ikke faldt rettidigt.

- Det giver ikke mening at lave regler på det område for voksne mennesker. Hvis de vil spille, så gør de det. Det vil regulering ikke lave om på. Men derfor ligger der stadig et stort arbejde for os fra ungdommen og op. Det er min fornemmelse, at man i mange klubber spiller for store beløb, og at det er et levn fra tidligere tider. Det er der, vores arbejde ligger, siger Frank Heskjær.

Rosa Lykke Yde

Kvindernes kampdag: Børnepasning skal få flere kvinder i byrådet

Opioider tidligere misbruger

play Advarer mod ulovlig medicin: Det har aldrig været nemmere at købe

17A72062-1157-4131-9F02-8C9C846B39D5

Efter ulykke: Amfetamin og 100 km/t gennem Silkeborg - mand fængslet for vanvidskørsel

Veljko Djuric.

play En mors mareridt: Han troede, han var udødelig

DSC00756-1200px

Person bjærget fra sø

COVID-19 corona test forum horsens

liveblog COVID-19 LIVE: Yderligere 425 smittet med covid-19