AGF tabte mod AaB

Stif Tøfting spillede sin kamp nummer 200 for AGF. Men århusianerne måtte indkassere et nederlag

AaB's svenske midtbanespiller Martin Ericsson er et godt bud på vinterpausens bedste spillerinvestering i Superligaen. Søndag sørgede den 23-årige klassespiller for tre vigtige point til AaB i den hårdt spillede premierekamp mod AGF på Atletion i Århus. Ericsson lavede kampens enlige mål til slutresultatet 1-0 til AaB og gav dermed den bedst mulige debut til AaB's nye, svenske træner, Erik Hamrén. AaB-træneren var yderst tilfreds med Martin Ericsson indsats og benyttede lejligheden til at fremhæve den offensive midtbanespillers gode egenskaber.

- Martin Ericssons sparketeknik afgjorde kampen. Det må siges at være en rigtig god debut, sagde en glad Erik Hamrén. Trods sejren erkendte Hamrén, at AGF havde flest chancer og spillede bedst i perioder af kampen.

- Det var faktisk ulogisk, at vi scorer til 1-0. På det tidspunkt var AGF klart bedst. De spillede sig til flest chancer, sagde Erik Hamrén. Den analyse kunne AGF-træner Søren Åkeby godt genkende. Men han havde ikke udelukkende roser til sit eget hold efter 90 målløse AGF-minutter.

- Vi spiller ikke nogen god kamp, men jeg vil ikke påstå, at AaB er et bedre hold. Vi burde mindst have scoret ét mål, sagde Søren Åkeby.

/ritzau/

politi politibil politiet 112 udrykning

Parkeringsvagt hjalp folk ud af brændende bygning: Beboere sigtet for uforsigtighed

Gudenå Renseanlæg

Politikere i kovending til en halv milliard: Naboerne jubler

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen: Der kommer ændringer i vaccineprogram

Lige nu
Mette Frederiksen

liveblog COVID-19 LIVE: Konkret genåbningsplan ligger langt ude i fremtiden

Elgiganten

Nu åbner de endelig: - Det er som om, at vinteren er forbi

20070702-153634-5-1920x1284we

Overblik: Sådan genåbner Østjylland mandag